Llicencies i Drets d'autor

Els materials OCW es distribuïxen de forma oberta, però la propietat intel·lectual dels seus autors es protegix per mitjà d'una llicència Creative Commons. Des del projecte «Coneixement Obert» de la UJI aconsellem l'us de la llicencia CC-BY-SA encara que alguns autors prefereixen CC-BY-NC-SA.

Molt resumidament els materials de l'OCW amb la llicència CC-BY-SA poden ser usats per qualsevol, de totes maneres però ha d'indicar sempre qui és l’autor original dels dits materials. Amb la llicència CC-BY-NC-SA a més a més es limita a que no poden usar-se per tercers amb fins comercials.

Açò significa, per exemple, que altres persones poden utilitzar en els seus propis apunts una imatge o qualsevol material que forma part del nostre curs OCW. No obstant això, estàn obligats a citar-nos com a autors d'eixos materials. Si els materials tenen la llicència CC-BY-NC-SA no poden vendre eixos apunts, o publicar-los en forma de llibre que es vendrà després comercialment.

Més informació:

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16